Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Aaron Eckhart πρωταγωνιστεί στο θρίλερ Rumble Through the Dark (trailer)

Η Lionsgate κυκλοφόρησε το επίσημο trailer για την επερχόμενη ταινία Rumble Through the Dark, όπου πρωταγωνιστεί ο υποψήφιος για Χρυσή Σφαίρα, Aaron Eckhart.

"Τα ατελείωτα στρέμματα γόνιμου εδάφους και το 200 ετών σπίτι έχουν εξαφανιστεί, όπως και η θετή μητέρα που τα έδωσε στον Jack Boucher. Βρίσκεται λίγες μόνο μέρες μακριά από τον θάνατο, με το μυαλό της να έχει διαβρωθεί από την άνοια και την οικογενειακή κληρονομιά που εμπιστεύτηκε στον Jack, αλλά τώρα ανήκει σε τράπεζες και ξένους. Το μυαλό του Jack έχει επίσης αρχίσει να μη λειτουργεί σωστά. Δεκαετίες αγώνων με γυμνά χέρια δείχνουν τις αρνητικές επιπτώσεις τους, καθώς η μία διάσειση μετά την άλλη τον αναγκάζουν να κουβαλά μια στοίβα από παράνομα παυσίπονα και ένα σημειωματάριο με ονόματα, που διαχωρίζει τους φίλους από τους εχθρούς. Αλλά σε μια νύχτα, ο Jack χάνει την ευκαιρία του να κερδίσει πίσω όλα όσα έχουν χαθεί".


Συμπρωταγωνιστούν οι: Bella Thorne ως Annette, Ritchie Coster ως Baron, Amanda Saunders ως Maryann, Joe Hursley ως Skelly, Mike McColl ως Ricky Joe, Derek Russo ως Ax, Christopher Winchester ως Ern και Marianne Jean-Baptiste ως Big Momma Sweet.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 3 Νοεμβρίου 2023.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*